Projektirakentaminen

Jämerä on vuosien saatossa toteuttanut lukuisia useiden talojen projektikohteita sekä materiaalitoimituksina että runkoasennuksina yhteistyössä rakennusliikkeiden, sijoittajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Aluekohteet voidaan toteuttaa tilaajan suunnitelmien pohjalta tai alusta asti Jämerän suunnittelupalveluna.

Kun projektiin kuuluu Jämerän asennustoimitus, niin rakennesuunnittelu sisältyy automaattisesti toimitukseen. Näin voimme ottaa kokonaisvastuun runkotoimituksen onnistumisesta.


Ryhmärakentaminen

Ryhmärakentamisessa rakennuttajana toimii joukko yksityisiä ihmisiä. Ryhmärakentamisessa voidaan kollektiivisen päätöksenteon kautta saavuttaa merkittäviäkin kustannushyötyjä. Samalla rakennuttaja voi itse valita missä vaiheessa prosessia lähtee mukaan ja kuinka paljon haluaa vaikuttaa lopputulokseen. Ryhmärakennushankeissa rakennuttaja rakentaa omalle tontilleen tai tontin määräosalle (hallinnanjako) oman talon. Huom! Ryhmärakentamista ei pidä sekoittaa ryhmärakennuttamiseen, mitä ohjataan lainsäädännöllä ja siinä tavoitteena on perustaa yhteisvelallinen asunto-osakeyhtiö tai -osuuskunta.

Kohteet voidaan toteuttaa joko ryhmäläisten omilla suunnitelmilla tai niin, että Jämerä huolehtii talojen suunnittelun alusta asti yksilöllisesti kullekin ryhmän jäsenelle.


Lisätietoja:
Heikki Pirinen, puh. 040 5906376, heikki.pirinen @ jamera.fi
Jari Malkamäki, puh. 040 1796327, jari.malkamaki @ jamera.fi