KAMPANJA PÄÄTTYNYT

Jämerän kevätkampanja 2018

Saat talosi rakennesuunnittelun tai vaihtoehtoisesti kevytbetonituotteiden rahdin veloituksetta, kun teet tilauksen asennetusta Jämerä-kivitalotoimituksesta huhtikuun 2018 loppuun mennessä ja talotoimituksesi alkaa ennen syyskuun loppua 2018.

• Rakennesuunnitteluedun arvo noin 5000 €, talon koosta riippuen
• Rahdin suuruus on noin 3500-6000 €, talon toimituslaajuudesta riippuen

Kampanjaetu koskee vain uusia tilauksia. Etua ei voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin tai kampanjoihin. Etu hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä.Jämerä urakoi rungon ja antaa runkotoimitukselle kahden vuoden takuun 

Jämerän talotoimitukseen kuuluu aina rakennesuunnittelu ja Jämerän oma asennus. Asennus sisältää työt perustuksista vesikattoon sekä nostot, telineet ja tarvikkeet yhdellä kiinteällä hinnalla. Käytämme kokeneitaja luotettavia aliurakoitsijoita, jotkakuuluvat tilaajavastuurekisteriin ja toimivat Jämerän omien projektipäälliköiden valvonnassa. Siksi voimme antaa kahden vuoden takuun talosi runkoasennuksesta. 

Muuttovalmiiksi MoveIN-palvelullamme

Olemme tehneet yhteistyökumppaneidemme kanssa avuksesi MoveIN-palvelun, jolla voit viedä taloprojektisi aina muuttovalmiiksi saakka. Saat palvelun kautta projektiorganisaation koko talohankkeellesi, jolla on kokemusta ja näkemystä kivitalorakentamisen kustannuksista, aikataulusta ja lopputuloksesta. 

 
 
 
 

Pyydä lisätietoja

Rakennan *

Haluan
 tilaan Jämerän talokuvaston
 että myyntiedustaja ottaa minuun yhteyttä
 kutsuja Jämerän taloesittelyihin sähköpostitse

Pyydä tarjous omilla kuvillaTontti *

Paikkakunta

Haluan lisätietoa

Tietoni saa liittää Jämerän asiakasrekisteriin ja minulle saa lähettää markkinointimateriaalia *

Huom! Laita ruksi myös tähän kohtaan, jotta voimme tallentaa tietojasi ja ottaa sinuun yhteyttä.